Helsesjekk

Helsesjekk

Holder bilen din oppdatert

Din nye Toyota er fullpakket med en rekke ulike styrings- og sikkerhetssystemer som samarbeider om å ivareta bilens ytelse og din trygghet på veien.

Vi som autorisert Toyota-verksted er alltid koblet opp mot Toyotas fabrikker, hvor siste versjon av disse systemene kan hentes til din Toyota. Vi tilbyr derfor en Toyota helsesjekk med eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du nå har rett programvare til din bils elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler kan tilby via våre online-systemer mot fabrikk. Toyota Helsesjekk er inkludert uten ekstra kostnad, som en del av Toyota Originalservice hos oss.

Toyota Hybrid helsesjekk

Dette er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du har rett programvare til din Hybridmodells elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler som kan tilby via våre online systemer mot fabrikk. Inkludert i Toyota Hybrid Helsesjekk vil du også få 12 måneder/15 000 km forlenget/utvidet garanti på hybridbatteriet. Denne garantien kan ved utført Toyota Originalservice hos et aurorisert Toyota verksted i Norge, forlenges med 12 måneder av gangen etter bilens garantiutløp, helt til bilen når 10 års alder.